Care este cel mai pupular instrument la care se cîntă

Care este cel mai pupular instrument la care se cîntă?

Indiferent dacă ați cîntat la un instrument toată viața sau că începeți să o faceți, știți cât de valoroasă poate fi o astfel de abilitate. Cîntatul la un instrument deschide o varietate de uși muzicale și sociale. Dacă dvs. sau copiii dvs. doriți să învățați să cîntați la un instrument, mai jos găsiți o listă cu cele mai populare instrumente în Statele Unite care vă poate ajuta să selectați instrumentul perfect.

Acest clasament al instrumentelor populare se bazează pe mai mulți factori, cum ar fi ușurința de a cînta, costul, versatilitatea instrumentului și oportunitățile de carieră.

# 1 – Pian

Pian
Pian

S-ar putea să te surprindă să știi că 21 de milioane de americani cîntă la pian! Nu e de mirare că este numărul 1 pe lista noastră. Pianul este probabil cel mai versatil dintre toate instrumentele, deoarece se folosește în aproape fiecare gen și poate fi însoțit de alte instrumente sau solo. Este nevoie de răbdare și hotărâre pentru a învăța să cîntați bine, dar odată ce veți învăța, este posibil să aveți o șansă bună să faceți o carieră! Dacă alegeți să să învățați să cîntați la pian, majoritatea experților vă vor sfătui să începeți cu un pian mai tradițional și nu cu cel electric. Dacă copilul dvs. este interesat de pian, este cel mai bine, începând cu vârsta de 6 ani.

# 2 – Chitara

Chitara
Chitara

Chitara se clasează pe locul doi, datorită propriei sale versatilități, costurilor și faptului că poate fi însoțită sau jucată solo. În timp ce pianul a fost popular timp de generații, creșterea muzicii rock și pop a atras popularitatea chitării. Puteți cînta la chitară acustică, electrică sau bas. Ca și pianul, experții recomandă vârsta de 6-ani ca fiind cea mai bună vârstă de a începe pentru a învăța acest instrument.

# 3 – Vioara

Vioara
Vioara

Vioara vine pe locul trei pe lista noastră. În timp ce este utilizată foerte mult în muzica clasică, este o parte importantă a mai multor genuri. Este destul de ușor de învățat și o puteți cumpăra în diferite dimensiuni, ceea ce face ca acesta să fie un instrument excelent pentru copiii cu care să începeți. Șase ani este vârsta recomandată pentru a începe a învăța a cînta la vioară, iar experții recomandă să se înceapă cu vioară acustică.

# 4 – Tobe

Tobe
Tobe

Tobele sunt numărul 4 pe lista noastră de instrumente populare. Există o gamă largă de tobe disponibile și puteți opta pentru un set de tobe electrice care să permită un sunet mai silențios în timpul jocului.

# 5 – Saxofonul

Saxofonul
Saxofonul

Saxofoanele, cele mai multe asociate cu muzica de jazz, vin într-o varietate de forme și dimensiuni și ar fi un instrument excellent pentru cei ce doresc să învețe un instrument pentru prima dată. Cea mai bună vârstă de a începe să jucați este 12 ani. Alegerea saxofonului ar oferi copiilor oportunități ample de a juca în școală așa cum ele sunt necesare în orchestrele școlare.

# 6 – Flaut

Flautul face parte, de asemenea, din lista noastră și are multe avantaje ca și un instrument de început. Este ieftin, ușor de învățat, ușor de transportat și distractiv de cîntat!

# 7 – Violoncel

Violoncelul este un alt instrument de mare importanță. În strânsă legătură cu vioara, violoncelul este puțin mai mare și se cîntă în timp ce se stă jos. Este în mare parte însoțit de alte instrumente, dar poate fi și solo. Este minunat pentru începători și experții recomandă vârsta de 6 ani ca un bun punct de plecare.

# 8 – Clarinet

Parte a familiei de lemn, ca și flautul, clarinetul se găsește în mai multe genuri muzicale. Este, în general, însoțitde alte instrumente, dar există o șansă bună să poți face o carieră profesională cu clarinetul. Dacă copilul dvs. este interesat, vârsta de 10 ani este un moment bun pentru a începe.

# 9 – Trompeta

Trompeta este, de asemenea, unul dintre cele mai vechi instrumente muzicale. Poate fi jucat în benzi de alamă și jazz, în orchestre, și poate fi însoțit sau solo. Este, de asemenea, ieftin și ușor de transportat. Din nou, vârsta de 10 ani este un moment excelent pentru a începe să învățați!

# 10 – Arfa

Deși pentru unii arfa poate fi intimidantă, este destul de ușor să începeți să jucați. De asemenea, vine în diferite forme și dimensiuni, unele destul de mici pentru ca chiar și copiii de 8 ani să înceapă să joace.

Sperăm că v-ați bucurat să citiți despre cele mai populare instrumente!