Cele mai bune software-uri de producere a muzicii pentru începători.

Cele mai bune software-uri de producere a muzicii pentru începători.

În ziua de azi, programele de producere a muzicii oferă fiecărei persoane capacitatea de a produce înregistrări de înaltă calitate, care anterior au fost posibile numai în studiourile de înregistrare.

Mai jos sunt descrise cinci dintre cele mai bune programe de producție muzicală pentru începători.

1. GarageBand

Dacă sunteți adeptul produselor Apple, atunci aceasta este o alegere ideală. Pentru început, vine gratuit pe fiecare laptop Apple, desktop și iPad. După cum v-ați aștepta de la un produs Apple, GarageBand este foarte ușor de utilizat, cu butoane clare pentru a diferenția piesele. Așa cum vă puteți imagina, acest lucru nu este întotdeauna în cazul software-urilor de producer a muzicii. Elaborat, avînd în minte începători, este încă un instrument destul de puternic în sine. Dacă doriți să faceți o încercare de muzică și dacă dețineți un Mac sau iPad, atunci GarageBand este un software bun.

2. Logic Pro X

Dacă sunteți un fan Apple, dar doriți ceva serios puternic, atunci Logic Pro X este alegerea pentru dvs. Dar va trebui să plătiți pentru asta. Este nevoie de ușurința de utilizare a GarageBand și adaugă o mulțime de caracteristici puternice. De asemenea, dispune de o gamă imensă de sintete, instrumente virtuale și plugin-uri. Curba de învățare este cu siguranță mult mai abruptă pentru Logic, dar datorită popularității sale, există o mulțime de videoclipuri și forumuri utile acolo, dacă rămâneți blocați.

3. FL Studio

FL Studio a fost pe o perioadă lungă de timp, de la prima sa încarnare ca Fruity Loops. Aceasta este până când Kellogg a subliniat încălcarea mărcii comerciale. Dacă utilizați Windows, aceasta este o alegere excelentă pentru producerea de muzică. FL Studio vă permite să înregistrați, să editați și să amestecați capodopera cu ușurință. Și vine echipat cu o mulțime de instrumente virtuale și plugin-uri.

4. Ableton Live

După cum sugerează și numele, Ableton Live nu numai că este minunat pentru a face muzică. Este, de asemenea, excelent pentru a face live-uri. Destul de similar cu Logic Pro X cu interfața sa de utilizare e clară, Ableton Live are la dispoziție interpretul live. Funcționează de asemenea fără probleme cu restul tehnologiei de muzică. Dacă doriți să faceți creații muzicale în masă, aceasta este o alegere excelentă. Dacă doriți să vedeți un software cum ar fi Ableton Live, întreprins în ritmul său live, apoi rezervați o masă de club Scandal.

5. Cakewalk de Bandlab

Dacă sunteți un utilizator Windows și sunteți geloși de oferta gratuită pe care o primesc utilizatorii de Mac cu GarageBand, atunci acest lucru ar putea fi pentru dvs. Sonarul lui Cakewalk a fost în mod tradițional unul dintre cele mai bune programe de producție de muzică pentru Windows. În 2018, Bandlab a anunțat că va lansa faimosul Sonar Platinum ca descărcare gratuită. Software-ul are un pic de curba de învățare, dar există o mulțime de tutoriale. Dacă sunteți precaut să cheltuiți bani pe primii pași în producerea muzicii, atunci aceasta este o alegere foarte bună.