Cum sa descarci muzica de pe YouTube sau Facebook?

Cum sa descarci muzica de pe YouTube sau Facebook?

Pentru a satisface nevoile legate de descărcare video preferate, tot de ce aveți nevoie este un Video Downloader extraordinar. Acest instrument ar mai trebui să fie gratuit, ușor de utilizat și sigur. Savefrom.net este furnizorul dvs. de soluții unice pentru a răspunde tuturor nevoilor dvs. de descărcare video de pe cele mai populare site-uri web,precum YouTube, Facebook, Dailymotion, Vimeo, Instagram, Soundcloud. Cu ajutorul Video Downloader-ului nostru, utilizatorii pot descărca videoclipuri pe care le consideră interesante, fie de pe computer sau telefosnr mobile (cu sisteme de operare Android). Că să vă convingeți cît este de ușor de utilizat, iată cum să începeți:

Copiați link-ul videoclipului pe care doriți să îl descărcați. Deschideți Savefrom.net, atașați  linkul videoclipului în cîmpul de căutare din partea de sus a acestei pagini, apoi apăsați Download sau tasta Enter. Înainte de descărcare, alegeți formatul necesar în care va fi descărcat fișierul. (Veți vedea o listă de opțini, după ce veți atașa linkul). Atît, simplu și foarte rapid!

Descarcă Video de pe YouTube Gratuit

Cum sa descarci muzica de pe YouTube
Cum sa descarci muzica de pe YouTube

Deja ați oboist să căutați modalități de a descărca videoclipuri de pe Youtube și ardeți de nerăbdare să găsiți, atunci cînd doriți video în computerul dvs. Atunci, iată ce trebuie să faceți. În browserul dvs. de internet sau în aplicația de pe mobil, găsiți și deschideți de pe YouTube videoclipul pe care doriți să îl descărcați. Dacă sunteți siguri că acesta este videoclipul dorit atunci nu trebuie să începeți să îl derulați, avem nevoie doar de a copia link-ul video-ului. După ce l-ați copiat, deschideți într-o altă fereastră Savefrom.net și înserați linkul în cîmpul specific. Selectați formatul dorit și tastați butonul Download. Această metodă funcționează atât pentru dispozitive mobile cât și pentru desktop. Este accesibil pentru toți, fără restricții suplimentare. Încercați-l!

Descarcă video de pe FaceBook

Pe Facebook in fiecare clipă vedem în newsfeed-ul nostru o mulțime de videoclipuri. Le vizionăm o data și anumite din ele am dori să le mai vedem încă o data. Mai ales, dacă aceste video sunt ale copiilor nostri sau ale unor prieteni foarte dragi. Iată cum puteți să vă bucurați de aceste amintiri frumoase.

Găsiți videoclipul pe care doriți să îl descărcați și redați-l. Apoi faceți clic dreapta pe el, copiați acest link. Apoi, accesați site-ul savefrom.net și atașați linkul videoclipului în casuța respectivă. Faceți clic pe butonul „Download” pentru a începe procesul de descărcare. Selectați formatul video / audio pe care doriți să îl descărcați, apoi faceți încă odată clic pe butonul „Download”. După finalizarea cu succes a procesului, veți avea bucuria de a vedea acest video / audio offline. E tare simplu si foarte accesibil!